Reviews

 

Wat vind jij van dit product?

 

M.van den Eijkel schreef een reactie op 24 juli 2018
Woonplaats: Gameren

Wij doen het op onze lang/kortharig honden nadat er in 2015 vanuit het buitenland verontrustende berichten kwamen over het middel bravecto. Het werkt echt optimaal de beiden honden hebben geen vlooien en teken,wat zeker bijzonder is betreft onze jachthond die in bossen en uiterwaarden loopt. Wat me wel bevreemd is dat dierenartsen er heel raar op reageren ze nemen het niet op in hun apotheek om het aan te bevelen zeker bij honden die allergieën hebben schrijven ze gewoon nog bravecto voor echt fout dit als ze weten dat dit middel echt gevaarlijk is voor hond en kat.

Carla schreef een reactie op 12 juni 2018
Woonplaats: Oud-Turnhout

Wij zijn helemaal blij, het klopt wel dat wij iets meer moeten gebruiken maar er zitten hier ook veel teken, bedankt voor de snelle reactie in de mail en hulp!

Kim schreef een reactie op 2 juni 2018
Woonplaats: Averbode

Helemaal fan! Sinds dag 1 nog maar 2 teken gevonden die zich nog niet hadden vastgebeten. Makkelijk in gebruik, heerlijke geur, helemaal natuurlijk. Absolute aanrader!

Catherine schreef een reactie op 8 april 2018
Fijn dat jullie tevreden zijn, jullie reactie snappen wij hoor, katten zijn ook zo lekker eigenwijs. De een vindt het lekker de ander minder of niet, net als wij mensen. Als het buiten katten zijn, adviseren wij het lekker toe te passen voor je dier naar buiten gaat of anders net voor het eten!

 

Lees hier meer ervaringen met STOP!